IDEALNE sajgonki à la sushi 🎇 | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla

 


00:00 - 00:28 – WSTĘP 00:29 - 02:53 – PRZYGOTOWANIE WARZYW 02:54 - 03:27 – PRZYGOTOWANIE SOSU SRIRACHA MAYO 03:28 - 05:38 – PRZYGOTOWANIE SAJGONEK 05:39 - 06:39 – PRZYGOTOWANIE SOSU ORZECHOWO-CZOSNKOWEGO 06:40– ZAKOŃCZENIE Przepis Karola Okrasy na smażone sajgonki à la sushi – https://bit.ly/3BMOu7c. Składniki: Sajgonki -ryż do sushi – 100 g -ocet ryżowy – 20 ml -cukier – 10 g -marchew – 1 szt. -sos sriracha – 1 łyżka -ogórek – 1 szt. -awokado hass – 1 szt. -łosoś – 250 g -nori – 2 arkusze -papier ryżowy – 12 arkuszy -pędy bambusa – 50 g -olej – 4 łyżki Sos sriracha mayo -majonez – 3 łyżki -sos sriracha – 2 łyżki -limonka – 0,5 szt. Sos orzechowo-czosnkowy -masło orzechowe – 1 łyżka -sos sojowy – 4 łyżki -ocet ryżowy – 1 łyżeczka -miód – 1 łyżeczka -limonka – 0,5 szt. -czosnek – 1 ząbek -cebula dymka – 1 pęczek



Komentarze

Formularz kontaktowy

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *

Popularne posty