IDEALNE sajgonki 脿 la sushi 馃巼 | Karol Okrasa & Kuchnia Lidla
00:00 - 00:28 – WST臉P 00:29 - 02:53 – PRZYGOTOWANIE WARZYW 02:54 - 03:27 – PRZYGOTOWANIE SOSU SRIRACHA MAYO 03:28 - 05:38 – PRZYGOTOWANIE SAJGONEK 05:39 - 06:39 – PRZYGOTOWANIE SOSU ORZECHOWO-CZOSNKOWEGO 06:40– ZAKO艃CZENIE Przepis Karola Okrasy na sma偶one sajgonki 脿 la sushi – https://bit.ly/3BMOu7c. Sk艂adniki: Sajgonki -ry偶 do sushi – 100 g -ocet ry偶owy – 20 ml -cukier – 10 g -marchew – 1 szt. -sos sriracha – 1 艂y偶ka -og贸rek – 1 szt. -awokado hass – 1 szt. -艂oso艣 – 250 g -nori – 2 arkusze -papier ry偶owy – 12 arkuszy -p臋dy bambusa – 50 g -olej – 4 艂y偶ki Sos sriracha mayo -majonez – 3 艂y偶ki -sos sriracha – 2 艂y偶ki -limonka – 0,5 szt. Sos orzechowo-czosnkowy -mas艂o orzechowe – 1 艂y偶ka -sos sojowy – 4 艂y偶ki -ocet ry偶owy – 1 艂y偶eczka -mi贸d – 1 艂y偶eczka -limonka – 0,5 szt. -czosnek – 1 z膮bek -cebula dymka – 1 p臋czek
Komentarze
Prze艣lij komentarz