Ptasie Mleczko Dubajskie Fit Bez Cukru Bez Laktozy Domowe Bezglutenowe
Składniki:
- 500 g pełnotłustego mleczka kokosowego – użyłam Cocomi 22%
- 50 g czekolady ciemnej
- 40 g czekolady mlecznej (Torras)
- 2,5 łyżki żelatyny
- 2 łyżki pasty sezamowej
- 3 łyżki pasty pistacjowej
- kropelki karmelowe ze stewią (Nicks)
Przygotowanie:
- Wlej do małego naczynia ok. 40 ml wody (ciepłej), dodaj żelatynę, umieść w kąpieli wodnej i rozpuść mieszając.
- Rozpuść czekoladę w kąpieli wodnej.
- Do mleczka kokosowego dodaj wszystkie składniki. Zmiksuj i przelej do foremki wyłożonej papierem i wstaw do lodówki
Komentarze
Prześlij komentarz